Weboptimalizálás

A keresőoptimalizálás célja egy oldal webes megjelenésének a javítása, ez által a forgalom növelése. A hazai internetezők számára jellemzően a Google jelenti a keresőt, ezért a Google találati listán az egyes keresőszavakra kapott pozíció pozitív változása az, amit leginkább szokás ez alatt érteni, a gyakorlatban viszont sokkal többről van szó.

Fontos tudni, hogy a Google számára legfontosabb szempont, felhasználói élmény, az, hogy a szolgáltatást igénybe vevő a lehető legelégedettebb legyen az eredménnyel, ami a keresések esetében a legrelevánsabb találatokat jelenti. Jelenleg több mint 200 paraméter alapján elemzi és értékeli a Google az interneten található weboldalakat, ezek jelentős része a manipulációk elkerülése érdekében titkos, ráadásul az algoritmusok folyamatosan változnak, így egy jó találati eredmény esetén sem lehet elégedetten hátradőlni.
A Google legfontosabb tanácsa a jó minőségű tartalom létrehozása, vagyis a felhasználók számára informatív, tetszetős anyagok publikálása. Ez feltétlenül szükséges, de nem elégséges feltétele a sikernek. Mélyreható elemzésekkel, a technikai és tartalmi elemek egyidejű vizsgálatával, módosításával és folyamatos visszacsatoló ellenőrzésekkel érhető el tartós siker.

Ez az, amiben a FAMAX Comp az Önök segítségére lehet, akár már meglévő weboldalának teljesítésének problémáinak feltárásáról és kijavításáról, akár új weboldalának megfelelő kialakításáról legyen szó.
Részletes tájékoztatásért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

 

SEO, keresőoptimalizálás